Det är en föränderlig värld, detsamma gäller din släkthistoria.

Oberoende av var du befinner dig kan du utforska din släkts historia, lägga till nya släktingar, ladda upp bilder och dela berättelser. Det enda som krävs är några tryckningar på skärmen.

Det går snabbt att göra nya viktiga upptäckter.

Har du ont om tid? Med Ancestry-tips kan du snabbt upptäcka nya foton, uppgifter och berättelser om dina släktingar. Vi till och med markerar dem som vi tror är viktigast för dig.

Håll dig uppdaterad utan problem.

Du missar inget eftersom vi meddelar dig när du har nya tips eller kommentarer och du får snabbt tillgång till den senaste informationen.

Upptäck glädjen med släktforskning.

Inspirerande resultat visas varje dag med Ancestry-appen. Du kan hitta foton som du inte sett tidigare, få svar på ett familjemysterium eller återfinna bortglömda släktingar.

Kudos

“Den här appen tillsammans med informationen på Ancestry gör släktforskning anmärkningsvärt enkel… Appen gör att forskningsprocessen går snabbt och att det går så mycket lättare att hitta sina rötter.”
– Timmy

“Det här är en fantastisk app med massor av funktioner! Jag gillar att kolla upp tipsen och bilderna är lätta att se på en liten skärm.”
– Josephine

“Jag har testat andra webbplatser, men det här slår dem alla. Jag har fått kontakt med släktingar som jag inte kände till och tagit emot ett stort antal bilder.”
– Brendadarleen

Utvald av Apple som den Bästa nya appen

Utvald av Google som den Bästa appen 2012

Vinnare av
2013 års Appy Awards!