MINNS DINA FÖRFÄDER
den här allhelgonahelgen

MINNS DINA FÖRFÄDER
den här allhelgonahelgen

MINNS DINA FÖRFÄDER
den här allhelgonahelgen

Sök gratis i svenska och nordiska databaser samt amerikanska folkräkningar 4-8 november Sök gratis

Sök gratis i svenska och nordiska databaser samt amerikanska folkräkningar 4-8 november
Sök gratis

Allt som behövs för att börja bygga ett släktträd är ett namn.

Varje namn som du lägger till på en gren kan leda till nya upptäckter om din släkt. Du börjar med de namn som du redan känner till och låter sedan trädet växa ut.

 

Titta efter lövet.

Mycket snart kommer löv att börja visas i släktträdet. Detta är så kallade Ancestry-tips. Varje löv utgör en möjlighet till en ny upptäckt. Ta reda på vad lövet döljer och se hur trädet växer.

 

Många av våra databaser är indexerade på namn för att göra det lättare för dig att hitta det du söker. Sök på dina förfäders namn för att se vad det finns för spännande information om dem.

 

Flera miljarder uppgifter. 

Miljontals personer sysslar med släktforskning.

Du kanske hittar en beryktad släkting. Eller varför inte ett foto på gammelfarmor som barn. Oberoende av vad du hittar så var säker på att din bild av släkthistorien och dig själv kommer att förändras.

 

Vill du veta mer om hur man kommer igång med att släktforska?

Ladda hem Släktforskning för nybörjare (PDF)

*Gratis tillgång till utvalda databaser från den 2021-11-04 klockan 00.01 CET till och med den 2021-11-08 CET till klockan 23.59 CET. För att titta på uppgifterna behöver du registrera dig gratis hos Ancestry.se med namn och e-postadress. Vi skickar dig då ett användarnamn och lösenord som ger dig tillgång till uppgifterna. När gratisperioden upphör behöver du ha ett betalabonnemang hos Ancestry.se för att kunna titta på uppgifterna. Klicka här för att se de databaser som är gratis i helgen.