Dela sidan med en vän

Vad är nytt

 
Tetra Pak-arvinge fast för knarkinnehav
2008-04-10

Multimiljardären Hans Kristian Rausing och hans fru Eva Rausing har arresterats av engelsk polis misstänkta för narkotikainnehav, rapporterar realtid.se.

44-årige Hans Kristian Rausing är arvtagare till svenska Tetra Pak. Hans 82-årige far heter också Hans Rausing och räknas som Storbritanniens tredje rikaste man, med en förmögenhet som överstiger 58 miljarder kronor.

Arvtagaren till Tetra Pak-miljarderna arresterades efter att hans fru greps av säkerhetsvakter när hon försökte smuggla in narkotika på den amerikanska ambassaden i London. Eva Rausing är dotter till en rik Pepsi-direktör.

Efter gripandet av Eva Rausing åkte polisen till familjens femvåningshus i fashionabla Chelsea i sydvästra London. Där hittade polisen crack och heroin till ett värde av 30.000 kronor, enligt uppgifter i The Times.

Paret fördes till en polisstation i centrala London. Polisen tog dna-prover och fingeravtryck. De måste infinnas sig igen för fortsatta förhör i juli.

Hans Kristian Rausings familj är multimiljardärer då farfar Ruben Rausing uppfann den marknadsrevolutionerande Tetra-kartongen.

Ruben Rausing föddes 1895 som Andersson men tog sig släktnamnet efter födelseförsamlingen Raus i södra Helsingborg.
Ge dig ut på en intressant resa i tiden, bygg ditt släktträd och upptäck din familjehistoria hos Ancestry.

ADNFCR-1489-ID-18546763-ADNFCR

Andra artiklar

  Länkar

  Kunskapscentrum Kunskapscentrum

  Få tillgång till värdefulla släktforskningsresurser i Ancestrys Kunskapscentrum.


  arbre Börja bygga upp ett eget släktträd gratis.

  Börja bygga upp ett eget släktträd gratis. Vi hjälper dig att hitta släktingar i våra historiska dokument och i alla våra samlade släktträd.


  Sök register om dina förfäder

  Hitta folkräkningsregister, födelse- , vigsel- och dödsböcker m.m.

  © 2007-2018 AncestrySekretessfilosofiCookiesAllmänna villkorAdministreras av Ancestry Ireland Unlimited Company