Dela sidan med en vän

Vad är nytt

 
"Vänner"-stjärna producerar släktforskningsprogram
2008-03-25

BBC:s ”Who do you think you are?” har med stor framgång skildrat kända britters sökande efter anfäder. Nu ska serien göras i USA, med Lisa Kudrow som producent.

Många tv-tittare känner igen Lisa Kudrow som Phoebe i komediserien ”Vänner”. Kudrow har också medverkat i flera långfilmer och på sistone har hon synts i komediserien ”The Comeback” som visats på SVT.

Nu ska Kudrow engagera sig även bakom kulisserna i en tv-produktion. Då handlar det om bolaget NBC:s amerikanska variant av ”Who do you think you are?”.

Serien ska följa samma tema som den brittiska förlagan. Tittarna får följa kända personligheter när de kartlägger sin familjehistoria.

Den brittiska versionen är inne på sin femte säsong. Bland de kändisar som fått uppdaterade släktträd finns tv-kocken Nigella Lawson och skådespelare som Jeremy Irons och John Hurt.

Med tanke på USA:s långa historia av invandring från hela världen borde det finnas en uppsjö intressanta familjehistorier för NBC:s tittare att ta del av.

Lisa Kudrow själv då? Jo, hon växte upp i en judisk familj. Hennes far, Lee Kudrow var läkare och modern jobbade på resebyrå.

Enligt Wikipedia har Lisa Kudrow även en känd släkting i sin morbror, kompositören Harold Farberman.
Ge dig ut på en intressant resa i tiden, bygg ditt släktträd och upptäck din familjehistoria hos Ancestry.

ADNFCR-1489-ID-18520135-ADNFCR

Andra artiklar

  Länkar

  Kunskapscentrum Kunskapscentrum

  Få tillgång till värdefulla släktforskningsresurser i Ancestrys Kunskapscentrum.


  arbre Börja bygga upp ett eget släktträd gratis.

  Börja bygga upp ett eget släktträd gratis. Vi hjälper dig att hitta släktingar i våra historiska dokument och i alla våra samlade släktträd.


  Sök register om dina förfäder

  Hitta folkräkningsregister, födelse- , vigsel- och dödsböcker m.m.

  © 2007-2018 AncestrySekretessfilosofiCookiesAllmänna villkorAdministreras av Ancestry Ireland Unlimited Company