Dela sidan med en vän

Vad är nytt

 
Adopterad återvände "hem" för att gifta sig
2008-03-04

Shashikala Vos föddes för 34 år sedan i indiska Nagpur. Vid ett och ett halvt års ålder fick hon nya föräldrar i Holland. Nu har hon gift sig med sin holländske man – i Nagpur.

Föräldralösa Shashikala lämnades av polisen i Nagpur till barnhemmet Shardhanand när hon var runt ett år gammal. Ett halvår senare adopterades hon av ett holländskt par som redan hade två söner.

Trots att hon sedan dess levt sitt liv i Holland har Shashikala hållit kontakten med sitt gamla barnhem och den gamla föreståndarinnan på barnhemmet.

När hon och maken Joseph Vos beslöt att gifta sig var det självklart för bruden att göra det i sin födelsestad, berättar den nu 34-åriga Shashikala Vos för den indiska dagstidningen Hindustan Times.

De två gifte sig förra året i Holland, men förnyade sina äktenskapslöften i en hinduisk ceremoni på ett hotell i Nagpur. För Shashikala var det viktigt att Joseph förstod hennes rötter.

Enligt Hindustan Times var både brud och brudgum klädda som ett traditionellt indiskt brudpar, Shashikala i sari och Joseph med turban på huvudet.Hitta intressanta fakta om dina förfäder och din familjehistoria hos Ancestry.
ADNFCR-1489-ID-18494303-ADNFCR

Andra artiklar

  Länkar

  Kunskapscentrum Kunskapscentrum

  Få tillgång till värdefulla släktforskningsresurser i Ancestrys Kunskapscentrum.


  arbre Börja bygga upp ett eget släktträd gratis.

  Börja bygga upp ett eget släktträd gratis. Vi hjälper dig att hitta släktingar i våra historiska dokument och i alla våra samlade släktträd.


  Sök register om dina förfäder

  Hitta folkräkningsregister, födelse- , vigsel- och dödsböcker m.m.

  © 2007-2018 AncestrySekretessfilosofiCookiesAllmänna villkorAdministreras av Ancestry Ireland Unlimited Company