Sverige-abonnemang

Vad kommer du att upptäcka idag?

Världens mest omfattande samling av historiska dokument

Ett abonnemang hos Ancestry ger dig tillgång till miljarder uppgifter ur historiska dokument från hela världen. Du kan söka och bläddra i kyrkböcker, folkräkningar, passagerarlistor, passansökningar och mycket mer.

Ditt släktträd kommer att växa och växa.

Ancestry gör det enklare än någonsin att kartlägga sin släkt. Det användarvänliga gränssnittet och de gröna löven med tips gör det lättare att bygga vidare på ditt släktträd.

Upptäck mer om personerna i ditt träd.

Ta reda på mer än bara namn och datum på dina förfäder. Tidslinjen i trädet gör det lättare att få en översikt över de olika detaljerna och händelserna i dina förfäders liv.

Kom igång nu och prova gratis i 14 dagar.

*14 dagar gratis provabonnemang: Endast ett gratis provabonnemang på en abonnemangstyp är tillåtet per person. För att teckna gratis provabonnemang måste du registrera dig med ett giltigt kontokort. När ditt gratis provabonnemang upphör kommer ditt kort debiteras på hela summan för den valda abonnemangskostnaden, om du inte dessförinnan säger upp ditt abonnemang via Mitt konto eller genom att skicka e-post till ancestryskundtjanst@ancestry.se.